Tanáraink

Tanáraink

Pető Orsi

Okleveles tánc instruktor és sport-oktató vagyok bölcsész diplomával. Jártasságot művészi tornában, és ritmikus sportgimnasztikában szereztem. Gyermekként jazz balettot és néptáncot tanultam. Számos táncklubban megfordultam és megismerkedtem az aerobic, a hip-hop (break, popping, locking, hip-hop, house, waacking) és a modern tánc világával, ami teljesen rabul ejtett. Neves hazai és külföldi oktatóktól tanultam. Rocky és show táncokat, színpadi mozgást, csoportos latin táncokat sajátítottam el példás eredménnyel. Háttértáncosként dolgoztam, színvonalas rendezvényeken és TV műsorokban. Több tánciskolánál edzősködtem. A NADA vezetőjeként az a célom, hogy változatos táncórákat és minőségi oktatást nyújtsunk edzőtársaimmal. Évek óta szalagavató táncok oktatását vállalom.

telefon: +36 30 600 67 48
hip-hop, jazz

Kucsera Tímea

Számomra fontos a megfelelő testképzés, főleg gyermekkorban. Így számos képzésen és tanfolyamon vettem részt, ahol igyekeztem tudásomat bővíteni. Óráimon a jó hangulat mellett a koncentrált figyelem, és tudatos test-és mozgástudat fejlesztése is ugyan úgy jelen van. Zárásként pedig üzenem…csatlakozni ér! 🙂 Gyermekmozgásprogram-vezetői, aerobic edzői, tánc instruktori, kulturális rendezvényszervező végzettségem van. A NADA-nál a rendezvények zökkenőmentes lebonyolításában is részt veszek. Értékesítői feladatokat látok el.

telefon: +36 20 33 95 040
hip-hop, manager

Klinkó Szilvia

6 évesen, a jazz balett révén ért először a tánc élménye, később párhuzamosan tanultam hip-hop műfajokat (break, popping, locking, hip-hop, house), illetve jazz, modern és kortárs táncot magyar és külföldi táncosoktól. Diplomámmal egy időben, 2008-ban szereztem meg táncpedagógusi oklevelemet. A középhaladó versenycsoportnak jazztánc alapokat, míg a haladó versenyes csoportnak hip-hop táncot és waacking-et tanítok.

telefon: +36 30 64 46 125
hip-hop, jazz

Mravik Fanni

Első lépéseimet a klasszikus balett műfajában tettem meg, majd több műfajban is kipróbáltam magam (ritmikus sportgimnasztika, néptánc, hastánc, görög néptánc). A hozzám legközelebb álló műfajt nagyjából 10 éve találtam meg, ezek a Latin-amerikai táncok. Ismereteim folyamatos bővítése során, Sportoktatói képesítést (2012), valamint Latin tánc instruktori (2014) minősítést értem el, közgazdász tanulmányaimmal párhuzamosan. Jelenleg is továbbképzéseken veszek részt, versenyzem a D-Dance Company csapatában, és tanítok ebben a műfajban. Csoportos órák (egyéni- lady style stílusban és páros tanfolyamok), magánórák és esküvői táncoktatás a fő profilom. Tudásomat folyamatosan bővítem különböző stílusokkal, jelenleg bacahata és salsa stílusban. Óráimon elsősorban Latin társastánc (samba, cha-cha- cha, rumba, jive) alapokkal ismerkedünk meg, továbbá foglalkozunk forgástechnika, valamint stretching technikával és formációs koreográfiákkal.

telefon: +36 30 53 71 747
Latin-amerikai táncok, standard táncok, bachata

Nagy Réka

Miért a tánc?
Mert egy olyan mesevilágba repít, ahol láthatóvá tudod tenni a zenét, és kifejezni azt, amit szóval
nem lehet!
Gyerekként kezdtem táncolni az iskolai jazzbalett csoportban, de hamar átnyergeltem néptánc
irányába. Kis kihagyás után, 10 évvel ezelőtt megismerkedtem a latin és standard táncok világával, és
beleszerettem! Mindez egészen odáig fajult, hogy egy régi tanárom rávett, hogy iratkozzak be én is
táncoktatónak. 2013-ban el is végeztem a Testnevelési Egyetem táncsport oktató szakirányát, és
azóta is változatlan lelkesedéssel vetem bele magam minden szalagavatóba, tanfolyamba és bármibe,
amihez a táncnak köze van!
„Új őrületként” a latin táncok fűszere, a Zumba is megjelent az életemben, aminek életérzését és
hangulatát igyekszem belecsempészni az óráimba.

telefon: +36 70 41 17 090
booly dance (latin tánc alapok [cha-cha, jive, stb], divattánc [salsa, reggaeton])

Ágoston Emese

telefon: +36 30 36 45 938
Modern tánc, hip-hop, jazz

Sárközi Brigitta

telefon: +36 20 37 50 181
Modern tánc, hip-hop

Sebők Anita

telefon: +36 30 50 43 966
Zumba

Bodzsoni Péter

Bodzsoni Péter vagyok, aka Johnny Chan. Lassan 7 éve foglalkozom a Locking stílussal. Számomra ez a legközelállóbb stílus, mind a mozgáskultúrája, mind a hozzá illő zenék miatt. Szerelem volt első látásra. Fontosnak tartom a táncosokban az energiát, az erőt és a zeneiséget, így ezeket igyekszem a leginkább fejleszteni tanítványaimban. Én magam hazai és világszinten elismert külföldi tanároktól tanultam és mai napig járom a világot, hogy fejlesszem magam és bővítsem tudásom. A NADA mellett a Getdown Dance Movement tagja vagyok és tanítok állandó jelleggel.

telefon: +36 30 59 67 067
Locking

Borza Éva

telefon: +36 30 53 72 489
Mazsorett, Pom-pom

Bíró Sally

telefon: +36 20 32 29 665
Modern és karibi táncok,